Teambuilding 2-daagse

 

Goed werkende teams zijn het fundament van een succesvolle organisatie. Om groei te kunnen realiseren is aanpassingsvermogen, goede focus en sterke onderlinge verbondenheid nodig.

Teams zijn vaak niet goed op elkaar ingespeeld en voelen zich alleen verantwoordelijk voor hun eigen deel. Dit resulteert in ineffectieve vergaderingen en weinig inlevingsvermogen en vertrouwen in teamleden en dus slechtere resultaten. Wanneer er geen gezamenlijke doel en missie geformuleerd is zullen mensen binnen het team risicomijdend gedrag vertonen. Dit gedrag komt voort uit angst om verantwoordelijk gehouden te worden voor bepaalde keuzes. Om groei te kunnen bewerkstelligen is het van wezenlijk belang dat er in plaats van risicomijdend gedrag kansen binnen de organisatie worden gecreëerd. Hier is verbondenheid met elkaar en het doel voor nodig, dit ontstaat vanuit vertrouwen en collectief belang.

De team building 2-daagse is er voor mensen en teams die meer uit zichzelf en elkaar willen halen om zo nieuwe kansen te creëren en te groeien als persoon, team en organisatie.

Wat de teambuilding 2-daagse oplevert:

N

Onderling vertrouwen en inlevingsvermogen in teamleden

N

Collectief belang en verbondenheid van doelen en de missie daar naartoe

N

Synergie tussen interne en externe betrokkenen

N

Focus en de juist gestelde prioriteiten

N

Gezamenlijk win-win denken en doen

N

Openheid naar elkaar toe om zo kansen te creëren en elkaar te versterken

N

Pro-actief handelen

N

Betere team prestaties

Opzet programma:

 

Intakegesprek met alle teamleden

2-daagse Teambuilding eventueel met overnachting

  Waarom moeilijk doen als het samen kan?

  – Loesje –

  Reviews

  ‘Sinds vorig jaar was ons marketing team gegroeid (verdubbeling van aantal medewerkers) en daarbij een compleet nieuw team. Ik heb Gunter gevraagd om te helpen aan een teambuildingssessie (2 dagen) waarbij we als doel stelde om als hecht(er) team te gaan opereren in de organisatie.

  Lees verder

  Marco Budding

  Marketing Manager, EuroParcs

  ‘De teambuilding tweedaagse geeft inzicht in de naakte waarheid hoe teamleden er in zitten (mooie spiegel). Inzicht in de spiegel van de PL hoe hij op dat moment er in staat -> Dit geeft inzicht op de behoefte van de medewerkers en daarmee hoe je daar binnen je authentieke manier invulling aan kan geven.’

  Lees verder

  Ivan Baartmans

  Projectmanager, Van Wijnen

  Ons MT was niet in balans, het onderlinge vertrouwen was onvoldoende aanwezig, het MT moest weer een Team worden. Tijdens onze tweedaagse zijn wij elkaar beter gaan begrijpen. Er ontstond een dialoog tussen mensen die elkaar eerder vermeden. De sessie hebben beweging in de zaak gebracht.’

  Lees verder

  Mark Hiemstra

  Ondernemer en oud Directeur / CEO, dotXS

  Samen gaan voor zingeving, levensgeluk en werkplezier van ieder mens!

  Jaren geleden ging ik na een zakelijk moeilijke periode op zoek naar mijzelf. Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Het was duidelijk, het roer moest om. Ik wilde daadwerkelijk doen wie ik was. Ik stippelde een nieuwe koers uit met concrete doelen, nam de leiding over mijn eigen leven en .. met succes! De bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag.

  Klanten die ik heb mogen helpen groeien:

  =

  Strukton Bouw

  =

  Van Baak Horeca

  =

  Strukton Worksphere

  =

  Vijfhart IT-Opleidingen

  =

  Hof van Gelre

  =

  Giesbers InstallatieGroep

  =

  VolkerWessels Noord

  =

  Van der Valk Melle-Osnabrück

  =

  Droomparken

  =

  Ballast Nedam

  =

  Buitenhuis Recreatietechniek

  =

  Antwan Tuintotaal

  =

  Outlook Groenprojecten

  =

  Van Wijnen Amsterdam/Utrecht

  =

  DG Press

  =

  Qquest

  =

  Klein Optiek

  =

  Meesterlijk Geschikt

  =

  Chefs Culinar

  =

  DotXS

  =

  Prinses Maxima Centrum

  =

  AT Computing

  =

  Solimas

  =

  Doorn Automatisering

  Kennismaken?