Persoonlijk leiderschap en teamsynergie

 

Wil je vanuit focus prioriteiten stellen zodat je meer grip krijgt en niet langer opgaat in de waan van de dag? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en werken vanuit je waarden en kwaliteiten? Je DNA en drijfveren vertalen naar voor jou motiverende doelen? Inzicht krijgen in de behoefte van klanten zodat je hier beter op in kan spelen? Van je collega’s begrijpen waarom zij op een bepaalde manier denken en communiceren zodat je elkaar beter begrijpt en fijner kan samenwerken?

Wellicht ben je net begonnen met werken en wil je graag handvatten om je leven op de juiste manier in te richten. Of ben je al wat langer werkzaam en ga je naar de volgende stap, het aansturen van collega’s en wil je handvatten hoe je jezelf en anderen kan motiveren om gezamenlijke doelstellingen te behalen.

Het persoonlijk leiderschap en teamsynergie programma is er zowel incompany  als voor individuen om inzicht te krijgen in jezelf en anderen om vanuit daar verder te ontwikkelen en te groeien. Incompany bijvoorbeeld in de vorm van een Teamontwikkel-, High potential-, Talent- of Young professional programma.

Wat het persoonlijk leiderschap en teamsynergie programma oplevert:

N

Inzicht in je waarden en kwaliteiten

N

Overzicht en focus

N

Betere werk-privé balans

N

Inzicht in je belemmerende overtuigingen en patronen

N

Onderling vertrouwen en inlevingsvermogen in teamleden

N

Collectief belang en verbondenheid van doelen en de missie daar naartoe

N

Focus en de juist gestelde prioriteiten

N

Gezamenlijk win-win denken en doen

N

Openheid naar elkaar toe om zo kansen te creëren en elkaar te versterken

N

Pro-actief handelen

N

Betere team prestaties

Deelnemen?

Open inschrijving:

 

Intake

4 live Trainingsdagen

2 Online intervisie momentums

Terugkomdag

3 Maanden doorlooptijd

Meer informatie

Incompany:

 

Geheel op maat opzet en indeling

Intake

Trainingsdagen

(online) Intervisie momentums

Terugkomdagen

6-9 Maanden doorlooptijd

Wees vooral jezelf want er zijn al zoveel anderen

– Loesje –

Reviews

Ik was ernstig op zoek naar mijn volgende stap en via een zakelijke relatie van me, kwam ik daarvoor in contact met Günter. Zowel zakelijk als privé kreeg ik alles wel voor elkaar, maar ik miste een outlook naar de volgende stap. Het kon allemaal veel beter zei het stemmetje in mijn hoofd. Via een bevriende relatie heb ik de eerste kop koffie gedronken met Günter en mij vrij snel aangemeld voor de training Persoonlijk leiderschap en Teamsynergie.’

Lees verder

Mark Hiemstra

Ondernemer en oud Directeur / CEO, dotXS

‘Wij willen onze professionals niet alleen vakinhoudelijk maar ook als persoon helpen zich te ontwikkelen zodat zij hun impact kunnen vergroten bij onze klanten. Enerzijds natuurlijk door middel van hun vakkennis, anderzijds geven onze klanten aan dat het onderscheidend vermogen van KZA’ers zit in hun manier van aanpakken en communiceren, zaken benoemen. Het FLOW incompany programma van Günter draagt bij aan deze persoonlijke ontwikkeling.’

Lees verder

Mark Bottelier

Directeur, TSS / KZA

‘Ik hoorde van Günter over de Training Persoonlijk leiderschap en Teamsynergie. Toen maakte ik zelf net een transitie door van mijn huidige werk naar mijn nieuwe werk, en ik was heel erg aan het zoeken. En voor deze training bedacht ik me toen dat ik veel kon leren over mezelf, en een soort bevestiging van ga ik de goeie kant op. Ben ik echt bezig met waar mijn passie ligt, ben ik mijn talenten aan het inzetten om mijn ambities waar te maken.’

Lees verder

Nicole de Leeuw

Eigenaar, Stease Training & Coaching

Persoonlijk leiderschap GROEI BOOST 2022

19+20, 26 januari, 2 februari live Trainingsdagen

20 april Terugkomdag

met 25 februari en 25 maart

online Hou de zaag scherp! momentums

Locatie: De Schildkamp Asperen

Investering in jouw groei: €1.997,- ex 21% btw

Uitstapgarantie:

Ondanks alle zorgvuldigheid in de voorbereiding, kan het zijn dat het programma toch niet past bij wie jij bent of wat jij nodig hebt. Je kunt dan aan het einde van dag 1 van de tweedaagse gebruik maken van de uitstapgarantie. Je ontvangt in dat geval de volledige investering terug.

Deelnemen?

Samen gaan voor zingeving, levensgeluk en werkplezier van ieder mens!

Jaren geleden ging ik na een zakelijk moeilijke periode op zoek naar mijzelf. Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Het was duidelijk, het roer moest om. Ik wilde daadwerkelijk doen wie ik was. Ik stippelde een nieuwe koers uit met concrete doelen, nam de leiding over mijn eigen leven en .. met succes! De bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag.

Kennismaken?