Jaren geleden ging ik na een zakelijk moeilijke periode op zoek naar mijzelf. Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Het was duidelijk, het roer moest om. Ik wilde daadwerkelijk doen wie ik was. Ik stippelde een nieuwe koers uit met concrete doelen, nam de leiding over mijn eigen leven en .. met succes! De bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag.

Het bezorgde mij door de jaren heen waardevolle resultaten. Ik haalde het beste uit mezelf en uit relaties met anderen. Ik creëerde balans in werk en privé en kreeg eindelijk de groei, uitdaging en vrijheid die ik zocht. Sindsdien help ik mensen hun barrières te ontdekken en coach ik hen bij het stellen van de juiste doelen en het realiseren van hun dromen en ambities. Ik zet al mijn kennis, inzichten en ervaring in om de vonk en bevlogenheid voor de koers naar zingeving, levensgeluk en werkplezier over te brengen.

Je gaat het pas zien als je het door hebt

– Johan Cruijff –

Er is zoveel meer mogelijk als we ons bewust worden van onze daadwerkelijke waarden, dromen en ambities. Inzicht, bewustwording en de wetenschap dat je altijd vrijheid in keuzes hebt, zorgen ervoor dat je groeit. Je voelt je gelukkig, energiek en voldaan.

Al meer dan 20 jaar inspireer, train, coach en begeleid ik met veel plezier mensen op hun weg naar het verwezenlijken van hun dromen. Wat zijn jouw dromen? 

Kennismaken?