– gratis –

Online Kennis Check-in

“Hoe kan ik mijn medewerkers binden, boeien en behouden ?”

Wil jij ook weten hoe je jouw jonge medewerkers kunt binden, boeien en behouden ?

Een directielid van een klant vroeg mij: Waar komt bij onze junior/medior medewerkers die sterke behoefte naar persoonlijke ontwikkeling en groei toch vandaan?

Sterke behoefte om te ontwikkelen en groeien

Onlangs werd in een onderzoek door CareerWise aan 2500 jongeren gevraagd naar hun definitie van succes. 96% koos voor gelukkig zijn. Gelukkiger worden staat bovendien in hun top 3 van ambities die zij het komende jaar willen realiseren; 70% hoopt over een jaar nog gelukkiger te zijn. Jongeren doen er dus blijkbaar alles aan om dichter bij geluk te komen.

Dat geluk zoeken ze niet zozeer in materialisme of maximaal verdienen, maar vooral in het gevoel onderweg te zijn naar een betere versie van zichzelf. Ze zijn voortdurend op zoek naar richting, perspectief en een daarbij passend persoonlijk groeipad. Het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten, nieuwe vaardigheden leren en daar een opleiding voor volgen staan hoog in het vaandel. Ze denken niet in cashen, maar in kansen en willen er vooral geen één missen. Kortom jongeren willen ontwikkelen en groeien op weg naar geluk.

Wil jij ook weten hoe jouw jonge medewerkers te binden, boeien en behouden ? Door hun richting, perspectief en groeipad te bieden door persoonlijk leiderschap ?

Volg dan de – GRATIS – Online Kennis Check-in “Hoe medewerkers binden, boeien en behouden?” op woensdag 16 februari van 10.00-11.00 uur.

Hierin deel ik mijn bewezen Günter! methode met 7 stappen voor ontwikkeling en groei in persoonlijk leiderschap & teamsynergie om te binden, boeien en behouden.