– GRATIS –

Online Kennis Check-in

“Hoe kan ik mijn medewerkers binden, boeien en behouden ?”

Talentvolle en betrokken medewerkers met de juiste drive zijn belangrijk om succesvol te blijven met je bedrijf. Het aantal kansen in de markt voor deze medewerkers groeit met de dag. Hierdoor wordt het voor bedrijven steeds lastiger om medewerkers te binden, boeien én te behouden.

Wil jij ook weten hoe je deze groep van medewerkers kunt binden, boeien en behouden ?

Sterke behoefte om te ontwikkelen en groeien

In gesprek met medewerkers bij mijn klanten komt steeds vaker naar voren dat zij een sterke behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Persoonlijke ontwikkeling en groei staat zelfs in de top 3 van hun keuze voor een werkgever.

Onlangs las ik de uitkomst van een onderzoek aan 2500 jongeren, in de leeftijd van 25-35 jaar (ook wel getypeerd als de Y=millennials en Z=tech generatie), gevraagd naar hun definitie van succes. 96% koos voor gelukkig zijn. Deze leeftijdsgroep van medewerkers doet er dus blijkbaar alles aan om dichter bij geluk te komen. En dat zoeken ze niet zozeer in materialisme of maximaal verdienen, maar vooral in het gevoel onderweg te zijn naar een betere versie van zichzelf. Daarbij op zoek naar richting, perspectief en een passend persoonlijk groeipad. Het ontdekken “wie ben ik?”, ontwikkelen van hun talenten, nieuwe vaardigheden leren en daar een opleiding voor volgen staan hoog in het vaandel. Ze zoeken daarbij naar kansen en willen er vooral geen één missen. Kortom jongeren willen ontwikkelen en groeien op weg naar geluk.

Hoeveel medewerkers van deze leeftijd zoek jij voor of werken al in jouw bedrijf?

Wil jij ook weten hoe je deze groep van medewerkers kunt binden, boeien en behouden ?

Door hun richting, perspectief en groeipad te bieden door persoonlijk leiderschap ?

Volg dan de – GRATIS – Online Kennis Check-in “Hoe kan ik mijn medewerkers binden, boeien en behouden?” op woensdag 16 februari van 10.00-11.00 uur.

De online kennis check-in is live via zoom. Er is ook gelegenheid tot vragen stellen.

Hierin deel ik mijn in 10 jaar bewezen Günter! methode met 7 stappen voor ontwikkeling en groei in persoonlijk leiderschap & teamsynergie om te binden, boeien en behouden.