Bedrijfscoaching voor mKb (familie) bedrijven met groeimindset

Na een aantal succesvolle opdrachten heb ik een nieuwe dienstverlening toegevoegd aan mijn aanbod:

Bedrijfscoaching voor kleine (familie) bedrijven met groeimindset in het mKb segment.

Dit betekent dat ik de leiding help te groeien door het

richten, inrichten en verrichten van alle aspecten van hun bedrijfsvoering:

leiding, verkoop, personeel, facillitair, marketing, financieel beheer en uitvoering

met focus op persoonlijk leidershap en teamsynergie in de leiding en op de werkvloer!

Wees vooral jezelf want er zijn al zoveel anderen

– Loesje –

Samen gaan voor zingeving, levensgeluk en werkplezier van ieder mens!

Jaren geleden ging ik na een zakelijk moeilijke periode op zoek naar mijzelf. Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Het was duidelijk, het roer moest om. Ik wilde daadwerkelijk doen wie ik was. Ik stippelde een nieuwe koers uit met concrete doelen, nam de leiding over mijn eigen leven en .. met succes! De bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag.

Klanten die ik heb mogen helpen groeien:

=

Driepak Verpakkingen

=

Schouten Driepak Verpakking

=

Vishandel Timmerman

=

Doorn Automatisering

Kennismaken?