coaching traject

 

Geldt één of meerdere van de onderstaande punten voor jou:

 

 • Je wilt een volgende stap in je carrière zetten
 • Meer invloed hebben op je persoonlijk leiderschap en impact binnen je organisatie
 • Prioriteiten stellen en focus houden
 • Omgaan met weerstand/conflicten
 • Heb je het gevoel dat je hoofd continu vol zit met werk en kom je te weinig toe aan ontspanning?
 • Ben je het overzicht kwijt geraakt door de snelle groei van de organisatie
 • Je vindt het een uitdaging om met verschillende persoonlijkheden om te gaan
 • Je wilt belemmerende patronen doorbreken

Wat het coaching traject oplevert:

N

Inzicht in je waarden en kwaliteiten

N

Overzicht en focus

N

Betere werk-privé balans

N

Rust

N

Inzicht in je belemmerende overtuigingen en patronen

N

Inzicht in je leiderschapsstijl om vanuit vertrouwen leiding te kunnen geven

Inhoud programma:

 

Intakegesprek

Strategiedag

6 coaching sessies van 2 uur

Halfjaar doorlooptijd

  Don’t wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

  – Zoey Sayward –

  Reviews

  ‘Ik heb zowel de training Persoonlijk Leiderschap en Teamsynergie, als daarna ook het 1-op-1 coaching programma gedaan. Ik merk dat ik gewoon meer structuur in mijn dag heb gekregen. Ik merk ook, en dat krijg ik ook terug van mijn personeel, dat ik in gesprekken die ik met hen heb gewoon veranderd ben.’

  Lees verder

  Sjerp Bouma

  Directeur, Outlook Groenprojecten

  ‘Medio 2021 ben ik mijn huidige rol als algemeen directeur gestart. Naast dat ik bezig was met allerlei inhoudelijke kwesties, merkte ik dat ik veel bezig was met mijn eigen behoeften en die van onze medewerkers.Het ontwikkelen van de juiste cultuur en de juiste teamsynergie waren belangrijke vraagstukken.’

  Lees verder

  Herman Sanderse

  Algemeen directeur, Vijfhart IT Opleidingen

  ‘Tijdens het persoonlijk coaching traject heb ik vooral meer inzicht in mijzelf gekregen. Wie ben ik, wat vind ik belangrijk en wat wil ik nou echt? Ik heb geleerd dat ik meer los mag laten. Ik wilde graag altijd de controle houden, dat uitte zich in het zelf oppakken van veel werkzaamheden.’

  Lees verder

  Merle Schoorlemmer

  Front Office Manager, Europarcs / DroomParken

  Samen gaan voor zingeving, levensgeluk en werkplezier van ieder mens!

  Jaren geleden ging ik na een zakelijk moeilijke periode op zoek naar mijzelf. Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen: wie ben ik en wat zijn mijn talenten? Ik wilde leven in plaats van geleefd worden. Het was duidelijk, het roer moest om. Ik wilde daadwerkelijk doen wie ik was. Ik stippelde een nieuwe koers uit met concrete doelen, nam de leiding over mijn eigen leven en .. met succes! De bewustwording in combinatie met de nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, leidde tot persoonlijke groei en actie naar ander gedrag.

  Klanten die ik heb mogen helpen groeien:

  =

  Strukton Bouw

  =

  Droomparken

  =

  Ballast Nedam

  =

  Nefkens Oost

  =

  JC van Kessel/Bouw

  =

  Buitenhuis Recreatietechniek

  =

  Chefs Culinar

  =

  Antwan Tuin Totaal

  =

  Outlook Groenprojecten

  =

  Van Wijnen Midden

  =

  De Brandwacht.nl

  =

  Didacticum

  =

  TSS/CreAim

  =

  Succinct

  =

  KMI Koeltechniek Interieurbouw

  =

  CRM Partners

  =

  TSS/KZA

  =

  J.C. van Kessel/Solar Comfort

  =

  Lubrinko

  =

  Goodijk Personeel

  =

  dotXS

  =

  Giesbers IntallatieGroep

  =

  Eurofins One IT

  =

  Pento

  =

  DaklaPack Europe

  =

  Van der Sluis Technische Bedrijven

  =

  Artifleur Stylisten

  =

  Klein Optiek

  =

  Meesterlijk Geschikt

  =

  Pakhuis Horeca

  =

  J.C. van Kessel/Flier Installatie

  =

  IJssel Technologie

  =

  Vijfhart IT-Opleidingen

  =

  Parc Spelderholt

  =

  TSS/Pink Roccade Ziekenhuizen

  =

  AT Computing

  =

  Driepak Verpakkingen

  =

  Verdouw Bouwprodukten

  Kennismaken?