Met passie én impact werken en leven!

Masterclass training Persoonlijk leiderschap: impact creëren met F(R)AN(D)S

De regie hebben over je leven, het klinkt zo vanzelfsprekend, maar het is soms zo lastig. Hoe vaak gebeurt het dat je zowel in je werk als privé geleefd wordt? Je voelt je afhankelijk, maar worstelt tegelijkertijd alleen en mist de verbinding met anderen. Je voelt dat je niet verder komt, je mist groei en zingeving. Ik ken het.

Zelf het stuur in handen nemen
Op mijn 45e werd ik mij ook bewust van het gemis, het ontbreken van sturing, van persoonlijk leiderschap over mijn leven en werken. Zelf weer het stuur in handen hebben en daarmee weer leider te zijn over mijn eigen persoon voelde fantastisch. Dat gun ik jou ook en dat realiseren we tijdens dit traject. Zie je dat wel zitten? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

     

Masterclass F(R)AN(D)S: uit eigen ervaring onstaan
Met F(R)AN(D)S Masterclass help ik nu anderen met gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap. Deze training is gebaseerd op mijn eigen ervaring en de 7 eigenschappen van effectief leiderschap. Deze combinatie heeft andere deelnemers al veel opgeleverd, kijk en luister zelf naar hun ervaringen.VOLGENDE MASTERCLASS:
6+7, 13 en 20 juni 2018

Leer gepassioneerd en effectief veranderen
Met de F(R)AN(D)S Masterclass Persoonlijk Leiderschap vind je de passie en energie om met meer impact te werken en leven. Leiding geven aan jezelf en gedragsverandering in de omgang met anderen, daar gaat het allemaal over. Met de F(R)AN(D)S Masterclass:

 • creëer je een betere balans tussen werk en privé
 • zie je voor jezelf groei, uitdaging en vrijheid ontstaan
 • haal je het beste uit jezelf en de relaties met anderen
 • breng jij meer bevlogenheid in samenwerking met je medewerkers of collega’s tot stand
 • creëer jij tevreden klanten of andere stakeholders

Met daadkracht en effectiviteit realiseer je echte impact op je leven. Wil jij dit ook? Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan.

 

Van inzicht naar strategie en tools
Deze 4-daagse cursus over authentiek, verbindend en inspirerend leiderschap is mede gebaseerd op de ’7 eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey. Ook andere theorieën – en mijn eigen verdiepingen en aanpak – staan in het teken van leiding geven aan jezelf en gedragsverandering in de omgang met anderen. Ik help je aan:

 • Kennis en inzichten over gedrag: ‘het waarom en wat’
 • Strategieën over het ‘hoe en wanneer’
 • Tools om het in de praktijk toe te passen

Iedere keer weer zie ik hoe het in groepsverband werken zorgt voor inspiratie en enorme energie geeft om echt te veranderen. De training is nog effectiever door de combinatie met de F(R)AN(D)S 7 Momentums coaching. Mocht je zelf de voorkeur geven aan jouw ontwikkeling en groei in een 1-op-1 setting is dat ook het programma voor jou.

Hoe gaan we te werk?
De Masterclass Persoonlijk Leiderschap is een interactieve en inspirerende 4-daagse training in groepsverband, met één avondprogramma en overnachting. Er nemen maximaal 16 deelnemers uit verschillende bedrijfstakken deel. In 4 stappen werk je met de groep aan de 7 eigenschappen voor gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap. Dat doen we door:

 • Kennisoverdracht: aan de hand van de verschillende theorieën
 • Kennis toepassen in de vorm van opdrachten en oefeningen
 • Reflectie door jezelf, de groep en de trainer

Meld je nu aan voor de F(R)AN(D)S Masterclass training over effectief persoonlijk leiderschap

De Masterclass Persoonlijk Leiderschap vindt plaats in het mooie Kasteel op de goed verzorgde locatie Parc Spelderholt in het bosrijke Beekbergen. De kosten inclusief diner, overnachting, ontbijt en 4x lunch zijn 1.497,-*.

Ik wil zeker weten dat het F(R)AN(D)S programma bij je past. Daarom een uitstapgarantie. Als de Masterclass na de eerste 8 uur niet aan jouw verwachtingen voldoet, kun je uit het programma stappen en krijg je het bedrag volledig terug.

*Prijzen zijn exclusief 21% btw

Mis je eerstvolgende kans niet
De eerstvolgende F(R)AN(D)S Masterclass vindt plaats op 6+7, 13 en 20 juni 2018. Mis je kans niet! Voor meer informatie, neem contact op of meld je gelijk aan.

 

Echt F(R)AN(D)S zijn en je zaag scherp houden

Terugkomdag

Ik organiseer ook een jaarlijkse terugkomdag voor de deelnemers aan mijn training en coaching programma. Wat we dan doen? Refreshen, delen van ervaringen en de voortgang van ieders persoonlijke groei. En intervisie op basis van persoonlijke casussen.

PEER netwerkgroep

Voor de liefhebbers werk ik ook met een F(R)AN(D)S PEER netwerkgroep, die 1x kwartaal samen een PEER netwerkontbijt met intervisie karakter heeft. Tijdens dit ontbijt en daarbuiten worden successen en hulpvragen gedeeld.

7 Momentums Doorbraak Creatie Reis
 
Voor F(R)AN(D)S met ondernemend karakter organiseer ik 1x jaar, met maximaal 7 deelnemers, de internationale F(R)AN(D)S 7 Momentums Doorbraak Creatie Reis. In 2018 gaat de reis naar La Palma. Een buitengewoon bijzondere en inspirerende reis, waarin voor alle mede reizigers passende momentums van persoonlijke groei worden gecreëerd en doorbraken worden gevierd.

 

css.php