Met passie én impact werken en leven!

1-op-1 Coaching persoonlijk leiderschap: jouw leven sturen met F(R)AN(D)S

Hoe zorg je dat jij jouw doelen bepaalt en hierop stuurt? Hoe zorg je dat je niet afhankelijk bent van anderen en hoe neem je hiervoor de ruimte? Verder komen, in balans komen of groeien op een duurzame manier. Behoeftes waar je wellicht al een tijd tegenaan loopt. Daar is de F(R)AN(D)S 7M coaching voor.

Zelf het stuur in handen nemen
Ook ik ben de regie over mijn eigen leven kwijt geweest. Toen ik uiteindelijk zelf het stuur weer in handen had, wilde ik dat geweldige gevoel delen met anderen. Jij profiteert van mijn ervaring en de kennis die ik daarna verder nog opdeed. Maak vrijblijvend kennis en ontdek wat F(R)AN(D)S 7 Momentum Coaching voor jou gaat doen.

F(R)AN(D)S 7M coaching voor echt persoonlijk leiderschap
Met F(R)AN(D)S 7M coaching help ik jou gepassioneerd te leven en werken. Persoonlijk leiderschap kun je leren. Je ontdekt hoe je ‘fans’ krijgt die jou kunnen helpen met jouw persoonlijk leiderschap en zo jouw belangrijkste ‘vrienden’ worden.

 

Resultaat 7M coaching: gepassioneerd leven en werken
Met F(R)AN(D)S 7M Coaching groei je in je persoonlijk leiderschap. Ik begeleid je om met meer passie en met meer energie te werken en te leven. Door F(R)AN(D)S 7M Coaching:

√ realiseer je daadkracht, effectiviteit en dus impact
√ haal het beste uit jezelf en de relaties met anderen
√ creëer je een betere balans tussen werk en privé
√ breng jij meer bevlogenheid in samenwerking met medewerkers of collega’s tot stand
√ creëer jij tevreden klanten of andere stakeholders

Gepassioneerd leven en werken met meer impact, dat is het resultaat. Is dit wat jij nodig hebt? Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan.

 

Krijg inzicht, strategie en tools om te veranderen
Dit intensieve, individuele coachingtraject persoonlijk leiderschap is mede gebaseerd op de ‘’7 eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey. Ook andere theorieën – en mijn eigen verdiepingen en aanpak – staan in het teken van leiding geven aan jezelf en gedragsverandering in de omgang met anderen. Ik help je aan:

  • Kennis en inzichten over gedrag: ‘het waarom en wat’
  • Strategieën over het ‘hoe en wanneer’
  • Tools om het in de praktijk toe te passen

Deze onderdelen samen maken de coaching direct in de praktijk toepasbaar. In combinatie met de F(R)AN(D)S Masterclass training haal je het maximale uit jezelf.

Hoge waardering van deelnemers
Deelnemers aan de individuele coaching leiderschap waarderen het traject met gemiddeld een 9.0. Wat maakt het programma zo hoog gewaardeerd? Deelnemers vertellen het zelf:
 

Individueel programma met 7 momentums
De coaching bestaat uit een individueel programma dat op jouw vragen is afgestemd. De doorlooptijd van het traject spreken we samen af. Het is verdeeld in 7 ‘momentums’. We beginnen met een strategiedag bij mij op locatie, gevolgd door 6 off-the job of on-the-job coaching momenten. Je werkt tijdens die momenten samen met mij in 4 stappen aan de 7 eigenschappen voor gepassioneerd & effectief persoonlijk leiderschap. Dat doen we door:

  • Kennisoverdracht: aan de hand van de theorie van Stephen Covey
  • Kennis toepassen in de vorm van opdrachten en oefeningen
  • Reflectie

Meld je nu aan voor de F(R)AN(D)S 7M coaching effectief persoonlijk leiderschap
De coaching effectief Persoonlijk Leiderschap bestaat uit een strategiedag bij mij op kantoor in Apeldoorn. Bij de 6 coachingsmomenten spreken we elkaar face-to-face op kantoor of in overleg op een andere locatie, maar ook telefonisch, via Skype of Facebook is mogelijk. Je hebt de keuze uit 2 opties:

7M Coaching

Individuele coaching:
√ Strategiedag inclusief lunch
√ Zes 1-op-1 coaching sessies
√ FRANDSapp

3.497,-*

Masterclass + 7M Coaching

Individuele coaching (na 4-daagse Masterclass):
√ Strategiedag inclusief lunch
√ Zes 1-op-1 coaching sessies
√ FRANDSapp

2.997,-* (+ 1.497,-* voor F(R)AN(D)S Masterclass)

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Bij zo’n investering in jezelf moet je er ook alles kunnen halen. Hier sta ik garant voor. Wanneer een laatste coachingpit niet meer aan jouw verwachtingen voldoet, wordt het restantbedrag, inclusief de laatst uitgevoerde coachingpit, gecrediteerd.

Met het 7 Momentums coachingprogramma kun je op ieder moment starten. Voor meer informatie, neem contact op of meld je gelijk aan.

Echt F(R)AN(D)S zijn en je zaag scherp houden

css.php