met PASSIE én IMPACT werken en leven!

F(R)AN(D)S: persoonlijk leiderschap maakt fans en vrienden

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om te leven en te werken zonder echte sturing, zonder eigen regie. Om te worstelen, de verbinding met anderen te missen en daardoor niet verder te komen in je persoonlijke groei. Vanuit die eigen ervaring weet ik ook hoe je dat omkeert. Die ervaring – en meer- zit in de F(R)AN(D)S programma’s die ik heb ontwikkeld voor jou.

F(R)AN(D)S: programma naar duurzaam persoonlijk leiderschap
F(R)AN(D)S (spreek uit als het Engelse friends) staat voor de combinatie van ‘friends’ en ‘fans’, die jij kunt creëren. Het geeft aan wat persoonlijk leiderschap je oplevert. Het is een programma voor:

√ het realiseren van optimale betrokkenheid, samenwerking en commitment
√ meer succes, effectiever werken en leidinggeven
√ meer balans en levensgeluk

Deze resultaten bereik je met jouw fans: jouw collega’s, medewerkers, maar ook jouw klanten, partners, leveranciers en aandeelhouders. Duurzaam persoonlijk leiderschap maakt van jouw fans jouw belangrijkste vrienden. Wil je meer weten? Neem contact op en ik vertel je er alles over.

F(R)AN(D)S: van fans naar vrienden
Het is fijn om waardering van fans te krijgen, maar op vrienden kun je rekenen. Zo zorgen medewerkers als F(R)AN(D)S voor loyaliteit, slagkracht, prestaties, teamsfeer en blije klanten. Klanten als F(R)AN(D)S zijn jouw ambassadeurs, ze zorgen voor herhalingsomzet en genereren nieuwe prospects voor je. Partners en leveranciers als F(R)AN(D)S zorgen voor kwaliteit, flexibiliteit en tevreden medewerkers en klanten. Leiding als F(R)AN(D)S zorgt voor vertrouwen en bevlogen medewerkers met resultaten en rendement. En aandeelhouders als F(R)AN(D)S zorgen voor vrijheid, vertrouwen en het geld om verder te kunnen ondernemen.

Ik help jou aan F(R)AN(D)S. Sinds 2000 train, coach en begeleid ik ondernemers, leidinggevenden en professionals met gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap.

Leer gepassioneerd en effectief werken en leven
Met het F(R)AN(D)S programma help ik je gepassioneerd en effectief te werken en leven. Kijk jij hiernaar uit? En ben je bereid te investeren in je persoonlijk leiderschap? Ontdek dan alles over mijn aanbod.

 

Terugkomdag
Ik organiseer ook een jaarlijkse terugkomdag voor de deelnemers aan mijn training en coaching programma. Wat we dan doen? Refreshen, delen van ervaringen en de voortgang van ieders persoonlijke groei. En intervisie op basis van persoonlijke casussen.

PEER netwerkgroep
Voor de liefhebbers werk ik ook met een F(R)AN(D)S PEER netwerkgroep, die 1x kwartaal samen een PEER netwerkontbijt heeft en successen en hulpvragen deelt.

In 4 stappen door de 7 eigenschappen van effectief persoonlijk leiderschap
Het F(R)AN(D)S trainings- en coachingsprogramma is mede gebaseerd op de ’7 eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey. Ook andere theorieën – en mijn eigen verdiepingen en aanpak – staan in het teken van leiding geven aan jezelf en gedragsverandering in de omgang met anderen. Ik neem je in 4 stappen mee door deze 7 eigenschappen.

Stap 1: Je DNA helder krijgen: wie ben ik, wat kan ik, waarom doe ik zoals ik doe
Stap 2: Vertaling naar jouw koersprincipes: doen wie je bent
Stap 3: Jouw bewegingsdoelen vaststellen
Stap 4: Effecten van jouw effectief leiderschap monitoren

In deze opbouw werk je aan jouw gepassioneerd en effectieve persoonlijke leiderschap. Het resultaat waar je op kan rekenen: werken en leven met meer impact. Interesse? Meld je nu aan voor contact.

 

css.php