Met passie én impact werken en leven!

Over GünterTieben: over passie en impact

Jaren geleden begon ik een eigen bedrijf, Voluntas Coaching & Counseling. Ik had een mooi en groot kantoor, een dure auto en al gauw de eerste klanten. Ik werkte hard en was heel weinig thuis. Ik had weinig aandacht voor mijn vrouw Therry en kinderen Joyce en Jerry. Als ik op mijn kantoor zat wachtte ik in spanning af of nieuwe klanten mij belden…

Na 5 jaar moest ik, mede door de kredietcrisis, mijn bedrijf sluiten. Ik accepteerde mijn verlies, zocht en vond mijn aandeel in dit moment en besloot mezelf 3 dagen op te sluiten en een plan voor de doorstart van ons leven en mijn werk te maken.

Mijn persoonlijk leiderschap elementen: DNA, koers en doelen
Ik ging op zoek naar mijn DNA met de kernvragen “wie ben ik?” en “wat zijn mijn talenten?”. Toen ik dat helder had stippelde ik een nieuwe koers uit met concrete bewegingsdoelen om daadwerkelijk te doen wie ik was. Die bewustwording en het daarop volgende leerproces door nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, maar bovenal door persoonlijke groei en actie naar ander gedrag, bezorgden mij door de jaren heen waardevolle resultaten.

Van verlies naar succes
Het resultaat was meer daadkracht, effectiviteit en impact, waardoor ik het beste uit mezelf en relaties met anderen kon halen. Ik creëerde balans in werk en privé en kreeg daarnaast de groei, uitdaging en vrijheid die ik zocht. Met en vanuit ondernemend leiderschap richtte ik mijn nu succesvolle bedrijf GünterTieben op. Wil je meer weten over mijn ervaringen en hoe ik die nu voor anderen inzet? Neem contact op. Ik vertel je graag meer.

Mijn betekenis en zingeving: anderen inspireren en begeleiden
Al meer dan 15 jaar inspireer, train, coach en begeleid ik met veel plezier en succes ondernemers, leidinggevenden en professionals. Ik deel al mijn kennis, inzichten en ervaring om de vonk en bevlogenheid voor gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap over te brengen.

Gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap: ook mogelijk voor jou
Gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap vergroot ook jouw impact en daardoor het persoonlijk levensgeluk en zakelijk succes van jou als persoon, individuele medewerker, teamlid, leidinggevende of ondernemer. Jouw DNA – passie, ambitie en talenten – vormen de krachtige basis voor resultaten en prestaties.

Mijn visie: F(R)AN(D)S creëren
Via trainingen en coaching breng ik gepassioneerd en effectief leiderschap over aan anderen, door te inspireren en kennis, inzichten en tools te geven. Ik heb hiervoor mijn eigen programma ontwikkeld, F(R)AN(D)S (spreek uit als het Engelse friends). Het staat voor de combinatie ‘friends’ en ‘fans’, die jij kunt creëren.

Fans en vrienden dragen bij aan jouw succes
Ik geloof erin dat je door F(R)AN(D)S te creëren de basis voor optimale betrokkenheid, samenwerking en commitment voor het succes in jouw bedrijf realiseert. Jouw collega’s, medewerkers, maar ook jouw klanten zijn dan jouw ‘fans’. Het zijn je ambassadeurs, niet als je partners, leveranciers en aandeelhouders. Duurzaam persoonlijk leiderschap maakt van jouw fans jouw belangrijkste vrienden.

Zo heb ik ook PARTNERS die mijn F(R)AN(D)S succes mede mogelijk maken.

Actieplan: doelgericht en op 1 A4
Met mijn Masterclass training en 1-op-1 coaching help ik je om op korte termijn met een doelgericht en kort actieplan – maximaal 1 A4 – de gewenste resultaten te realiseren. Daarbij richten we onze focus, daadkracht en actie op F(R)AN(D)S creëren door gepassioneerd en effectief persoonlijk leiderschap op de werkvloer en daarmee op de effectiviteit van leidinggeven hieraan.

Zo zien anderen het
Ik kan dit nu allemaal wel zeggen, maar hoe zien anderen mij en hoe ervaren ze mijn dienstverlening?

’Günter kan zich heel goed verplaatsen in persoon en bedrijf. Hierdoor is er direct een klik en biedt hij coaching en training aan waardoor de mens maar ook het bedrijf gezamenlijk een groeispurt doormaken. Günter is ontzettend gedreven en gepassioneerd in alles wat hij doet. Dit werkt aanstekelijk en geeft een power boost. Daarnaast is het gewoon een aardige vent met wie je een gezellig en goed gesprek kunt hebben. Een aanrader voor persoonlijke inzichten en ontwikkelingen.’’ Edwin Boon – Algemeen directeur Giesbers

Interactieve inspiratiesessie

Heb je interesse in een interactieve F(R)AN(D)S Persoonlijk Leiderschap inspiratiesessie voor jouw directieteam, managementteam, bedrijf of afdelingsteam, over strategieën en tools hoe je nog succesvoller wordt? Neem dan vrijblijvend contact op!

css.php