Training, Masterclass en 7M coaching voor gepassioneerd persoonlijk en team leiderschap!

IMG_1347FRANDS nieuws

“Ik was 35 jaar toen ik me bewust werd dat het mij ontbrak aan regie = sturing geven = persoonlijk leiderschap over mijn eigen leven en werken. Ik was altijd bijrijder op weg naar ja inderdaad naar wat? Vanaf dat moment nam ik het stuur in handen, zat ik op de driver seat!

Die bewustwording en het daarop volgende leerproces door nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden, maar bovenal persoonlijke groei en actie te ondernemen naar ander gedrag bezorgde mij door de jaren heen waardevolle resultaten.  Meer daadkracht, effectiviteit en impact waardoor ik het beste uit mezelf en relaties met anderen kon halen, balans creëerde in werk en privé en daarnaast groei, uitdaging en vrijheid kreeg die ik zocht.

Al meer dan 15 jaar inspireer, train, coach en begeleid ik met veel plezier en succes ondernemers, leidinggevenden en professionals. Deel ik al mijn kennis, inzichten en ervaring met hen om de vonk en bevlogenheid voor gepassioneerd persoonlijk leiderschap over te brengen!”

Gepassioneerd persoonlijk leiderschap vergroot jouw impact en daardoor het persoonlijk levensgeluk en zakelijk succes van jou als persoon, individuele medewerker, teamlid, leidinggevende en/of ondernemer. Jouw DNAPassie, Ambitie en Talenten vormen de krachtvolle basis voor resultaten en prestaties.

Mijn meest populaire en best gewaardeerde programma’s zijn de 4-daagse F(R)AN(D)S Training, 3-daagse F(R)AN(D)S Masterclass en individueel F(R)AN(D)S 7M Coaching.

Meer weten over FRANDS

Hans Wentink

Hans Wentink (Management Consultant)
Günter heeft ons team geholpen meer inzicht in zichzelf en in elkaar te krijgen. Hierdoor begrepen we elkaar beter en verbeterde dat de samenwerking. Hij heeft de training gedreven en enthousiast gegeven en raakte de kern bij de teamleden.

Meer weten over FRANDS

In bedrijven is het de verantwoordelijkheid van leidinggevenden om top-down leiding te geven aan de bottom-up groei van de effectiviteit van individuele medewerkers en teams en het creëeren van F(R)AN(D)S.

Ik geloof erin dat als je F(R)AN(D)S weet te creëeren, de basis voor optimale betrokkenheid, samenwerking en commitment is gerealiseerd voor het succes in jouw bedrijf.

Medewerkers als F(R)AN(D)S zorgen voor loyaliteit, slagkracht, prestaties, teamsfeer en blije klanten.
Klanten als F(R)AN(D)S zijn  jouw ambassadeurs, zorgen voor herhalingsomzet en genereren nieuwe prospects voor je.
Partners en leveranciers als F(R)AN(D)S zorgen voor kwaliteit, flexibiliteit en blije medewerkers en klanten.
Leiding als F(R)AN(D)S zorgen voor vertrouwen en bevlogen medewerkers met resultaten en rendement.
Aandeelhouders als F(R)AN(D)S zorgen vrijheid, vertrouwen en het geld om verder te kunnen ondernemen.

Dikke plannen maken en schrijven doe ik niet. Wat ik wel doe is helpen om op korte termijn een doelgericht one-paper actieplan met de gewenste resultaten te realiseren. Daarbij richten we onze focus, daadkracht en actie op F(R)AN(D)S creëren door gepassioneerd persoonlijk leiderschap op de werkvloer en de effectiviteit van leiding geven daaraan.

IMG_3753

Syl Lammers (Directeur/eigenaar ’t Pakhuis Horeca & Catering services)
Günter is een enthousiaste trainer, die precies weet hoe je de mindset in een team en tussen twee mensen positief kan veranderen. Zowel ons kernteam, als voor mij persoonlijk is zijn rol van grote waarde geweest.

Meer weten over FRANDS

Meer informatieleiderschap

Wil je eerst meer informatie of vrijblijvend kennis maken? Meld je dan aan.
Aanmelden voor FRANDS

css.php