Met passie én impact werken en leven!

Teun Aarten – Bedrijfsleider Outlook Groenprojecten

Ik heb in het bedrijf een andere functie gekregen waardoor er hele andere dingen op me af kwamen. Hierdoor raakte ik even het overzicht kwijt en over mezelf, daardoor werd ik geadviseerd om naar Günter te gaan. In eerste instantie zag ik het nog niet helemaal zitten maar na het eerste gesprek met Günter merkte ik dat het goed was om bepaalde zaken te delen. Doordat Günter je leert het ook van een andere kant te bekijken krijg je een heel ander gevoel erbij. Door de trainingen leer je naar jezelf te kijken en wat de invloed is van je persoonlijkheid naar de ander. Na elk coaching moment had ik weer de ervaring dat het weer even goed was geweest om te praten. Ik vind dat Günter je in het hele proces goed de dingen uitlegt en hierdoor krijg je tips mee waar je wat aan hebt. Hierbij laat hij je zelf de koers bepalen waar je naar toe wil met een goed advies. Dus zit je met bepaalde zaken dan adviseer ik een telefoontje met Günter te doen.

Waardering: 9


css.php