Training, Masterclass en 7M coaching voor gepassioneerd persoonlijk en team leiderschap!
Training, Masterclass, 7M Coaching

Training, Masterclass, 7M Coaching

FRANDS nieuws afbeelding-kasteel-2

 

AGENDA
Intervisie terugkomdag 7 februari 2018
Trainingen:
2018-01: 17+18, 24 EN 31 januari 2018
2018-03:
6+7, 15 en 21 maart 2018
2018-06:
6+7, 13 en 20 juni 2018
2018-09:
12+13, 19 en 26 september 2018
2018-11:
7+8, 14 en 21 november 2018

DOELEN
De F(R)AN(D)S Training, Masterclass en 7M Coaching zorgen ervoor dat jij kunt blijven groeien en steeds meer:
– daadkracht, effectiviteit en impact realiseert;
– het beste uit jezelf en relaties met anderen haalt;
– balans creëert in werk en privé;
– groei, uitdaging en/of vrijheid creëert die je wilt;
– bevlogenheid bij je medewerkers of collega’s tot stand brengt;
– tevreden klanten en/of andere stakeholders creëert.

ONLINE FRANDSapp BORGING
De kennis en jouw leerproces van de Training, Masterclass en 7M Coaching wordt geborgd door duurzame gratis ondersteuning via online sparring en coaching met de FRANDSapp op App Store (iOS) en Google Play (Android), welke is ontwikkeld in samenwerking met

Aprendi

100% PAYBACK GARANTIE
Het F(R)AN(D)S programma onderscheid zich nog meer door een 100% PAYBACK GARANTIE.
Dit betekent voor de Training en Masterclass een 8-uurs uitstap garantie. Concreet: als de Training of Masterclass na de eerste 8 uur niet aan jouw verwachtingen voldoet, je uit mag stappen en 100% van de investering wordt gecrediteerd.
Dit betekent voor het 7M Coaching programma dat wanneer een laatste coachingpit niet meer aan jouw verwachtingen voldoet, het restantbedrag, inclusief de laatst uitgevoerde coachingpit, wordt gecrediteerd.

Anton Visser

Anton Visser (Eigenaar Antwan Tuintotaal)
“Zeer hoog inlevingsgevoel, man uit praktijk met veel praktijkvoorbeelden die ook aanspraken. liet iets van zichzelf zien, dit werkt versterkend en geeft openheid tijdens training. De verzorging tijdens de training op lokatie was perfect. De training heft mij enorm geholpen om beter prioriteiten te stellen en relaxter met veel zaken om te gaan. We moeten keuzes maken en de prioriteit stellen aan directe omgeving. was top training, zoiets nog niet eerder meegemaakt, gewoon effe anders, puur.”

Sjoerd Goodijk

Sjoerd Goodijk (Directeur/eigenaar Goodijk Personeel)
“Top programma! Naast de F(R)AN(D)S Training heb ik besloten om het 7M Coaching vervolgtraject te doen in de vorm van 7 momentums persoonlijke coaching. Kennis van de training blijft op de achtergrond een belangrijke rol spelen die daar waar het nodig is leidend wordt. Günter kan inspirerend en soms ook confronterend zijn, maar respect voor jou als persoon is de basis. Daarmee worden je persoonlijke kwaliteiten uitgelicht en verder gebracht. Als mens spaart hij zichzelf niet en deelt hij zijn ervaringen waar dit nuttig is voor het overbrengen van de kern van coaching inhoud. Zijn kwaliteiten liggen vooral in het persoonlijke aspect waardoor je je altijd veilig voelt en je volledig durft te laten gaan. ‘Vallen’ wordt daarmee het nieuwe opstaan. Günter masseert, inspireert, schuurt en reikt je altijd weer de helpende hand. Je gaat anders denken en handelen. Een vorm van omdenken zou je kunnen zeggen.”

Bastiaan Janssen

Bastiaan Janssen (Directeur Vijfhart IT Opleidingen)
“Top Training die je als mens helpt op zoek te gaan waar je echt voor gaat! Günter is een zeer ervaren trainer die echt connectie met je maakt. Vele Aha! Erlebnisse meegemaakt en voor alle niveaus geschikt. Wel hard werken maar meer dan de moeite waard. Aanrader dus!”

TRAINING

TRAINING

In een interactieve en inspirerende 4-daagse (2+1+1) Training met één avondprogramma/overnachting (max 16 deelnemers), op een uitzonderlijke locatie, ontvang je kennis, inzichten en strategieën over het “waarom en wat” & “hoe en wanneer” om in 7 stappen te werken aan meer gepassioneerd leven en werken door jouw gepassioneerd persoonlijk leiderschap! Door de deelnemers gewaardeerd met een 9.1 !

Inclusief diner, overnachting, ontbijt en 4x lunch bedraagt de investering voor deze 4-daagse training € 1.497,00 ex. 21% btw.

Volgende F(R)AN(D)S Training op 17+18, 24 en 31 januari 2018.

Aanmelden voor FRANDS

Judith

Judith Volman (Hoofd administratie DroomParken)
Een hele inspirerende training, waarin je leert tot de kern van jezelf te komen en van daaruit je contacten met anderen te optimaliseren om te komen tot synergie! Dank Günter je doet dit top!

INTERVISIE TERUGKOMDAG

INTERVISIE TERUGKOMDAG

Eénmaal per jaar is de open F(R)AN(D)S Intervisie terugkomdag voor alle F(R)AN(D)S deelnemers aan de F(R)AN(D)S Training om de zaag scherp te houden. Door de deelnemers gewaardeerd met een 8.5 !

Investering
Inclusief lunch bedraagt de investering voor de Intervisie terugkomdag € 147,00 ex. 21% btw.

Groep 2016-Intervisie

Herhaling = prettig, nieuwe tools geleerd, leuk en nuttig;

Goed om weer de kennis op te frissen; daarnaast is intervisie een mooi middel om het geleerde in praktijk te brengen; zeer waardevol;

Weer extra verdieping in mezelf gekregen en de kracht van de herhaling werkt! Topdag!

Volgende F(R)AN(D)S Hou de zaag scherp Intervisie terugkomdag op 7 februari 2018.

Aanmelden voor FRANDS

Jeroen Gouwentak

Jeroen Gouwentak (Business Unit Manager TSS/KZA)
“Günter helpt onze professionals om zich te ontwikkelen op het persoonlijke vlak. Met coaching en training groeien deze mensen sterk in de impact die ze hebben bij onze klanten. Zijn benadering is gebaseerd op de eigen talenten van het individu. Met een goede balans tussen theorie en praktische oefeningen weet hij een groep individuen samen te laten groeien in hun individuele ontwikkeling. Een persoonlijk en intensief traject onder zijn deskundige begeleiding!”

Mark van Alken

Mark van Alken (Eigenaar MARK’s coaching voor ondernemers)
“Het programma is mede gebaseerd op een 7 stappen plan. Heeft mij geholpen om meer de regie te pakken (zelfleiderschap), keuzes te maken, inzicht te geven in mijn DNA (talenten en drijfveren) en het formuleren en naleven van een aantal koersprincipes en bewegingsdoelen. E.e.a heeft eraan bijgedragen dat ik de keuze heb gemaakt om uiteindelijk te starten als zelfstandig ondernemer.”

MASTERCLASS

MASTERCLASS

In een interactieve en inspirerende aaneengesloten 3-daagse Masterclass met twee avondprogramma’s/overnachting (max 12 deelnemers), op een uitzonderlijke locatie, geef ik je verdiepende kennis, inzichten en strategieën over de bekrachtigende dan wel remmende werking en samenhang van de logische niveaus van jou met als concrete resultaten: 1) verder ontdekken en bekrachtigen van jouw vermogens, waarden, ondersteunende overtuigingen, identiteit en zingeving. 2) het ont-dekken en doen ontluiken van al jouw authentieke krachten en wegnemen/loslaten van onderliggende verscholen belemmeringen. voor nog meer groei, vrijheid, verbondenheid en zingeving.

Investering
Inclusief 2x diner, 2x overnachting, 2x ontbijt en 3x lunch bedraagt de investering voor deze 3-daagse training € 1.997,00 ex. 21% btw.

Volgende F(R)AN(D)S Masterclass is op 3 t/m 5 oktober 2017.

Aanmelden voor FRANDS

Robin-Burghard

Robin Burghard (Consultant Future Industries Consulting)
“Een praktische coaching en training met enthousiasme en veel inlevingsvermogen gegeven. Gunter heeft mij gecoached met praktische modellen die echt werken. Ook bij lastige praktijksituaties heeft Gunter effectief gecoached. Niet door kunstjes aan te leren, maar door zelf te ervaren en authentiek te zijn.”

Jan Hage

Jan Hage (Software Test Engineer TSS/KZA)
“Het volgen van dit coachingtraject heeft mij een enorme boost gegeven in mijn persoonlijke effectiviteit. Ik ben nu veel beter in staat om om te gaan met de dagelijkse werkdruk, om medestanders te vinden die mij helpen mijn doelen te bereiken en om stabieler en gelukkiger in het leven te staan. 
De aanpak van Gunter beviel me goed. Zijn open en warme houding, gecombineerd met zijn instelling om te begeleiden in plaats van te leiden, waren cruciaal voor het goede resultaat. Gunter, Bedankt!”

7M COACHING

7M COACHING

Het inhoudelijke programma, dat bestaat uit kennis overdracht, toepassen en reflecteren, bestaat in opzet uit een strategiedag, gevolgd door 6x off-the-job en/of on-the-job coaching momenten. Dit in een met jou op maat afgesproken doorlooptijd. Door de deelnemers gewaardeerd met een 9.0 !

Investering
Inclusief een lunch op de strategiedag bedraagt de investering voor dit 7 momenten coaching traject € 3.497,00 ex. 21% btw. Mocht je de coaching als follow up van de F(R)AN(D)S Training doen, is jouw investering met GIFT € 2.997,00.

Aanmelden voor FRANDS FRANDS nieuws

Wat zeggen anderen?
Onderstaande ondernemers, leidinggevenden en professionals volgden ook mijn meest populaire programma’s de F(R)AN(D)S Training, Masterclass en/of 7M Coaching. Mis niet langer wat zij hebben geleerd, en inmiddels in hun leven en werk hebben bereikt! Lees hun waardering en ervaringen!

Dyonne Béatse

Dyonne - Training: 8

Lees verder
Judith

Judith - Training: 9

Lees verder
Enne-Jan Wierda - 2

Enne-Jan - Training: 8

Lees verder
Wat was het geweldig om met zo'n betrokken groep en coach vier dagen aan mijn eigen 'ik' te werken. Een aanrader voor iedereen die de regie over zijn/haar leven in eigen handen wil nemen!

Adriaan - Training: 10

Lees verder
Steven Hermsen

Steven - Training: 9

Lees verder
Teun Aarten

Teun - Training: 8

Lees verder
Rolf van der Meijden

Rolf - Training: 9

Lees verder
Arnoud Verboom

Arnoud - Training: 9

Lees verder
IMG_0481

Petra - Training: 10

Lees verder
Ferry Stienissen

Ferry - Training: 9

Lees verder
Sander Quak

Sander - Training: 9

Lees verder
Bastiaan Janssen

Bastiaan - Training: 10

Lees verder
Sjerp Bouma

Sjerp - Training: 10

Lees verder
vijfhart

Karin - Training: 9

Lees verder
Joris van Hintum

Joris - Training: 8

Lees verder
Oscar van Vonderen

Oscar - Training: 9

Lees verder
Manja Thorn Leeson

Manja - Training: 8

Lees verder
Mark van Alken

Mark - Training: 9

Lees verder
Jeroen Gouwentak

Jeroen - Training: 9

Lees verder
Jeff Ronge

Jeff - Training: 9

Lees verder
Robbert Duinkerken

Robbert - Training: 9

Lees verder
Sjoerd Aalders

Sjoerd - Training: 9

Lees verder
Anton Visser

Anton - Training: 10

Lees verder
Frank van Rooijen

Frank - Training: 10

Lees verder
marco evers

Marco - Training: 9

Lees verder
Marike Pijpker

Marike - Training: 9

Lees verder
vijfhart

John - Training: 10

Lees verder
patrick vd geest

Patrick - Training: 9

Lees verder
Teun Jansen

Teun - Training: 8

Lees verder
Marco Krijger

Marco - Training: 9

Lees verder
marco Budding

Marco - Training: 9

Lees verder
Ronald Boon

Ronald - Training: 10

Lees verder
Sjoerd Goodijk

Sjoerd - Training: 8

Lees verder
Frank Lansink

Frank - Training: 10

Lees verder
pascal pijnappel

Pascal - Training: 10

Lees verder
Mark hiemstra

Mark - Training: 8

Lees verder
Sjoerd Goodijk

Sjoerd - 7M Coaching: 9

Lees verder
Lindsay Oosterdijk

Lindsay 7M Coaching: 9

Lees verder
Malou Claassen

Malou - 7M Coaching: 8

Lees verder
Manja Thorn Leeson

Manja - 7M Coaching: 8

Lees verder
Ingo Klieverik

Ingo - 7M Coaching: 10

Lees verder
Jan Hage

Jan - 7M coaching: 10

Lees verder
Robin-Burghard

Robin - 7M coaching: 9

Lees verder
Eric Fronik

Eric - Coachend Leidinggeven: 10

Lees verder
Edwin Boon

Edwin - Coachend Leidinggeven: 10

Lees verder
IMG_3753

Syl - Coachend Leidinggeven: 10

Lees verder
Hans Wentink

Hans - Coachend Leidinggeven: 8

Lees verder
Reinard van baak

Reinard - Coachend Leidinggeven: 9

Lees verder
droomparken

Kliff - Coachend Leidinggeven: 10

Lees verder
Edwin Jongsma

Edwin - Coachend Leidinggeven: 10

Lees verder
Logo GunterTieben def-04

Mijn F(R)AN(D)S Klanten

Lees verder
css.php